Köszöntjük Honlapunkon!

A 27 Sellő Egészségház szolgáltatásain belül, kérjük ismerkedjen meg a 27 Sellő Mozgásszervi Terápiás Centrumunkkal,  melyet kifejezetten azon betegeink számára hoztunk létre, akik mozgásszervi megbetegedéseik következtében gyógyulásra, enyhülésre vágynak.  Dr. Puskás Réka reumatológus – manuálterapeuta vagyok és elhivatott kollégáimmal a mozgásszervi terápia számos területén nyújtunk Önnek segítséget, mint például manuálterápia, kineziotaping vagy egyéni célzott gyógytorna, masszázs.
Ne szenvedjen tovább a fájdalomtól! Gerincfájdalom, porckopás, befagyott váll… Jelentkezzen be budapesti reumatológia rendelőnkbe.

A személyes konzultáció és egyénre szabott terápia kiválasztása után pácienseinknek lehetősége nyílik arra, hogy a lehető legmegfelelőbb és leghatékonyabb egyéni kezelésben részesüljenek. Munkatársaink elhivatottak a fájdalomcsillapítás és az élhető hétköznapok biztosítása iránt. Kérjük nézzen körül honlapunkon, és keressen minket – kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!
Honlapunk jelenleg feltöltés alatt áll, kérjük szíves türelmüket! Addig is a honlapon található elérhetőségek valamelyikén keressék bátran centrumunkat/munkatársainkat, vagy bővebb információért látogassanak el a következő honlapra: http://www.27sello.hu/

 

Üdvözlettel:  Dr. Puskás Réka

reumatológus főorvos /manuálterapeuta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *